Kuka ?

Olen 52-vuotias sosiaali- ja terveyspalveluiden asiantuntija ja äiti Espoon Suurpellosta. Perheeseeni kuuluu tyttärieni lisäksi kaksi venäjänsinistä poikakissaa.

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä. Työtä olen tehnyt vanhustenhuollossa yli 25 vuotta erilaisissa tehtävissä. Olen työskennellyt sosiaalityöntekijänä Espoossa, Kirkkonummella ja Helsingissä sekä johtavana sosiaalityöntekijänä ja vanhusten palvelukodin johtajana Espoossa, sosiaalipalvelukeskuksen päällikönä Vihdissä ja Karkkilassa ja tällä hetkellä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella johtavana sosiaalityöntekijänä.

Espoo on ollut kotikaupunkini vuodesta 1994. Espoossa arvostan kaupungin moni-ilmeisyyttä ja luonnonläheisyyttä. Harrastan luonnossa liikkumista ja geokätköilyä.

Mieluisimmat espoolaiset maisemat olen löytänyt Espoon saaristossa melomalla ja patikointiretkillä Espoon Nuuksiosta. Suurpeltoon olen muuttanut vuonna 2019. Omassa espootarinassani oman lukunsa saavat myös Tapiola, Otaniemi, Leppävaara, Latokaski, Viherlaakso, Matinkylä ja Iirislahti.