Kuka ?

Olen 46-vuotias sosiaali- ja terveyspalveluiden asiantuntija ja kahden koululaisen äiti Espoon Matinkylästä..

Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä. Työtä olen tehnyt vanhustenhuollossa yli 20 vuotta erilaisissa tehtävissä. Työskentelin sosiaalityöntekijänä ja johtavana sosiaalityöntekijänä vanhusten palveluissa Espoossa yli 17 vuotta. Tällä hetkellä olen toiminnanjohtaja Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys ry:ssä. Uudenmaan Vanhustenhuollon Kannatusyhdistys tuottaa ikääntyneiden asumispalveluita Palvelukoti Mäntyrannassa Espoon Laajalahdessa ja keväästä 2016 alkaen myös Palvelutalo Kotikoivussa ja Palvelukoti Koivussa ja Tähdessä Espoon Mäkkylässä.

Espoo on ollut kotikaupunkini vuodesta 1994. Espoossa arvostan kaupungin moni-ilmeisyyttä ja luonnonläheisyyttä. Harrastan luonnossa liikkumista ja geokätköilyä.

Mieluisimmat espoolaiset maisemat olen löytänyt Espoon saaristossa melomalla ja patikointiretkillä Espoon Nuuksiosta. Matinkylään olen muuttanut vuonna 2011 Latokaskesta. Omassa espootarinassani oman lukunsa saavat myös Tapiola, Otaniemi, Leppävaara ja Viherlaakso.