Seurakuntavaalit 2014

seurakuntavaalit2014_banneri_200x200_3

Olin ehdolla seurakuntavaaleissa syksyllä 2014 Olarin seurakuntaneuvostoon ja Espoon kirkkovaltuustoon.Suuri kiitos kaikille tukijoilleni ja 134:lle äänestäjälleni! Sain Olarissa kuudenneksi eniten ääniä koko seurakunnasta, mikä yllätti ja ilahdutti suuresti! Sain paikat sekä yhteisestä kirkkovaltuustosta että Olarin seurakuntaneuvostosta. Odotan innolla alkavaa seurakuntavaikuttamista ja haluan osaltani rakentaa seurakunnasta suvaitsevaa, tasa-arvoista ja ihmistä lähellä olevaa yhteisöä.

Vihreä Olari vaaliohjelma

Vihreä Olari – rakentaa hyvän tekemisen seurakuntaa, jossa meille ehdokkaille tärkeää on:

1. Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus

Seurakunta on jokaista varten. Tasa-arvo toteutuu työntekijöiden ja
seurakuntalaisten kesken ja välillä. Syrjintää ei hyväksytä. Seurakunta on
lähimmäisenrakkauden ja oikeudenmukaisuuden yhteisö, jossa erilaisuutta kunnioitetaan. Seurakunnassa ihmisarvo on luovuttamaton perusarvo ja toiminnassa korostuvat armo ja rakkaus.

2. Reiluus ja kestävyys

Seurakunta toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Seurakunnan ja koko kirkon toiminta on sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää ja vastuullista.
Seurakunnan taloutta hoidetaan hyvin. Hallinto toimii nopeasti ja reagoi muuttuviin tilanteisiin. Seurakunta on hyvä paikka työntekijöilleen tehdä töitä. Seurakunta tuntee vastuunsa ihmiskunnasta ja huolehtii ympäristöstä ja torjuu ilmastonmuutosta omalla toiminnallaan. Seurakunta on Reilun Kaupan seurakunta, jossa suositaan luomua ja lähiruokaa.

3. Avoimuus ja demokratia

Seurakunnan päätöksenteko on avointa ja aidosti demokraattista. Ilmapiiri on avoin ja keskusteleva. Seurakunta ja kirkko ottavat avoimesti vastaan jäsentensä aloitteita ja toiveita.

4. Turvallisuus ja palvelu

Seurakunta tarjoaa toimintamuotoja kaikenikäisille jäsenilleen ja alueen asukkaille. Seurakunta toimii myös niiden hyväksi, jotka eivät ole sen yhteyteen ole löytäneet. Seurakunta toimii ja viestii aktiivisesti ja uusimpia viestinnän keinoja käyttäen myös mediassa.
Seurakunta tarjoaa rauhaa ihmisten kohtaamiseen. Seurakuntatyötä kehitetään tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Seurakunnan palvelut löytyvät jatkossakin jokaisesta kaupunginosasta lähipalveluina. Jumalanpalveluselämän lisäksi seurakunnassa kehitetään erityisesti lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia tavoittavaa toimintaa ja pidetään huolta ikääntyvistä. Diakoniatyö auttaa myös niitä, jotka eivät apua osaa hakea.

Vihreä kirkko on kiinni tässä ajassa. Seurakunta on jäsentensä näköinen ja ylläpitää rakkaita perinteitä pelkäämättä luoda uusia tulevaisuuden toimintatapoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *